Medarbejdere
sikker el W. Johansen

Medarbejdere


Stig Johansen, uddannet som stærkstrøms-akademiingeniør og er 3.generations direktør og ejer af firmaet W.Johansen. Er født og opvokset ind i firmaet.

Startede officielt i 1975 og overtog firmaet i 2005.


Stig står for den daglige ledelse af firmaet men kan allerbedst lide at være ude hos kunderne og have fingrene nede i suppedasen.

(Faktisk elsker han af få noget værktøj i hænderne)

(Faktisk elsker han sit arbejde)

(Faktisk slukker han aldrig den telefon, for tænk hvis der var nogen af kunderne der havde brug for ham)


”The Dream Team” hos W.Johansen:


Kristoffer Pejtersen, udlært elektriker.

Har været ansat hos W.Johansen i nogle år og søgte så nye græsgange. Heldigvis for os og for vores kunder er han vendt tilbage. Kristoffer er hudløst ærlig, altid i godt humør – altid den samme og man bliver i godt humør af at være sammen med ham. Han er pålideligheden selv, knalddygtig og knokler som en hest. Det er bare om at komme af vejen når han går i gang.


Søren Nygaard Davidsen, udlært elektriker.

Søren har været ansat i mange forskellige job i sin karriere, siden 2012 har Søren været ansat her hos os som elektriker, og vi håber på at Søren bliver her resten af sin karriere. Søren er den grundige omhyggelige håndværkere, som aldrig forlader en opgave før det er helt færdig til sidste detalje.


Christoffer Thorsen, vores sidste nye lærling, tegner rigtig godt.

Han er en høflig, kvik ung mand som mest har arbejdet sammen med Kristoffer og det er ikke for tøsedrenge. Kristoffer er efter ham som en høg hvis han skulle glemme bare den mindste detalje. Det kunne f.eks.være noget han ikke har lært endnu, men det tager Kristoffer sig ikke noget af. DET SKAL BARE VÆRE I ORDEN! Heldigvis har Christoffer en udpræget sans for humor, så han har hurtigt lært at give tilbage af samme skuffe og han skal nok blive en dygtig elektriker med de gode kolleger han har her hos os og med det meget alsidige arbejde vi udfører for vores gode kundekreds.


Samarbejdspartnere:


Pro-bolig, Jacob Skovsgaard.

Elektrikker og bygningskontruktør.


HM El-teknik
Henrik Magnusson


Kim´s håndværkerservcie, Kim Keldborg

Industrielektrikker.


Tilsammen leverer  W.Johansens ”Dream Team” det vi gerne vil give vores kunder:


  • En god og hurtig service – fordi vi kommer når det gælder !
  • Et godt og pænt udført arbejde – fordi vi vil levere kvalitet !
  • En god og positiv oplevelse – fordi vi er positive mennesker !

- og så nyder vi at løse de problemer, som kræver al den erfaring vi har samlet sammen igennem firmaets 100 års historie.